> Acties

Deze actie is helaas verlopen.

Minder vlees eten is niet alleen beter voor je gezondheid, maar ook beter voor de wereld om je heen. Een gezond vegetarisch alternatief is hierbij erg belangrijk. Joannusmolen biedt een serie volwaardige, smaakvolle Bioburger mixen en een Fallafel mix die passen in een vegetarisch menu. En wist je dat je deze mixen ongekoeld kan bewaren en heel gemakkelijk instant kan bereiden? Dat maakt Bioburger niet alleen handig voor in huis, maar ook voor op vakantie!

 

Bioburger

bioburger_packs

Kook jij met Joannusmolen Bioburger of Fallafel mix? Dan maak je nu kans op een Vrijbuiter kampeerset voor 2, bestaande uit een tent, twee luchtbedden, twee slaapzakken, een kooktoestel, een gasblik en een smart koekenpan. Meedoen is gemakkelijk. Koop 3 vegetarische producten van Joannusmolen (Bioburger en/of Fallafel mix, elke combinatie mogelijk) mét actiesticker en voer de unieke codes hieronder in.

Codes zijn geldig tot 1 oktober 2014.

Actievoorwaarden

Vrijbuiter


Logo_Vrijbuiter_2013

Al bijna 30 jaar komen kampeerliefhebbers uit het hele land naar Vrijbuiter om hun kampeervakantie voor te bereiden. Nergens vind je meer artikelen voor op en rondom de camping. Naast het grote assortiment tenten en voortenten, biedt Vrijbuiter een ruime keuze aan handige kampeer- en caravanaccessoires, kooktoestellen, koelboxen, grondzeilen en kampeerservies.

Voor de actieve vakantieganger is Vrijbuiter een echte aanrader. Het grote assortiment outdoor artikelen zorgt ervoor dat je altijd het juiste product vindt dat bij je past. Alles van een korte trip tot een lange reis. Kies uit een diversiteit aan wandelschoenen, sandalen, rugzakken en sportieve kleding. Daarnaast vind je bij Vrijbuiter veel handige en praktische outdoor artikelen om jouw avontuur compleet te maken.

Ook voor mensen die thuisblijven biedt Vrijbuiter een ruime keuze aan tuinmeubelen, loungesets, tuinkussens, parasols en partytenten. Heerlijk buiten koken doe je natuurlijk op een mooie barbecue of buitenkeuken. Bij Vrijbuiter vind je het allemaal! Bron: Vrijbuiter

Klik hier voor de website van Vrijbuiter.