> Acties

Deze actie is helaas verlopen.

Door zelf te bakken geniet je van een heerlijke geur en een eindresultaat om van te smullen. Joannusmolen biedt een reeks producten waarmee je thuis de lekkerste recepten bereidt. Met onze handige bakmixen zet je bijvoorbeeld in een handomdraai een appeltaart, brownie of hartige taart op tafel. Of bak je liever volgens eigen recept? Met onze melen kun je eindeloos variëren. Wat dacht je van glutenvrije boekweitpannenkoekjes met boekweitmeel of glutenvrij mediterraans brood met rijstemeel?

Joannusmolen Bakmixen

Bakmixen packs

Bak jij met Joannusmolen bakmixen of melen? Dan kun je nu sparen voor 10% korting op bakgerei in de webshop van Kookpunt.

Meedoen is gemakkelijk. Verzamel 3 unieke codes van Joannusmolen producten met actiesticker en voer ze hieronder in. Je ontvangt per email een kortingscode voor eenmalig 10% korting op het assortiment ‘bakken’ in de Kookpunt webshop.

De actiestickers zijn te vinden op onze 6 bakmixen en diverse melen.

Codes zijn geldig tot 1 oktober 2014.

Actievoorwaarden

Kookpunt


logo_kookpunt

Kookpunt is een kookwinkel met een zeer uitgebreid assortiment keukenartikelen. Lees hier hun verhaal.

“Kookpunt is met bijna 4.000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen.”

“Misschien heb je het al gemerkt: bakken is helemaal hot! Bij Kookpunt hebben we dat gemerkt en heeft de groeiende vraag zich vertaald in een prachtige nieuwe ruimte voor onze bakvormen, uitstekers, decoratiemateriaal en allerlei andere hulpmiddelen om de perfecte taart of koekjes te maken. Steeds meer mensen weten de weg naar onze ‘bakhoek’ te vinden; hoe bedoel je zoete inval?”

Klik hier om naar de online bakhoek van Kookpunt te gaan.