Lees hier het laatste nieuws. We houden je graag op de hoogte van ontwikkelingen bij Joannusmolen en in de groene wereld.

Je kan ons ook volgen via Facebook!

 • Nieuw in Breakfast

  Onze Breakfast lijn is uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe en heerlijke producten: Spelt-Haver ontbijt, Havermout & blauwe bes en Havermout & rood fruit!

  lees meer

 • In de media: Smaakmakend najaar 2014

  Bekijk het heerlijke recept met Joannusmolen Bioburger in Smaakmakend najaar 2014.

  lees meer

 • Stem op Breakfast Teff onbijt

  Bioliefhebbers opgelet! Joannusmolen Breakfast Teff ontbijt is genomineerd voor het favoriete bioproduct. We kunnen jullie stem goed gebruiken! En stemmen doe je niet voor niks, je maakt hierbij namelijk kans op een gratis biologische boodschappenbox t.w.v. €50! Doe je mee? Kijk dan op www.mijnfavorietebioproduct.nl!

  lees meer

 • Joannusmolen aanwezig bij Ekotown festival

  Op 21 en 22 juni zijn we aanwezig bij het Ekotown festival! Kom ook en geniet van de lekkerste biologische hapjes en drankjes, goede muziek, interessante lezingen, sportactiviteiten voor jong en oud… Tot dan!

  lees meer

 • Win een Vrijbuiter kampeerset voor twee!

  Minder vlees eten is niet alleen beter voor je gezondheid, maar ook beter voor de wereld om je heen. Een gezond vegetarisch alternatief is hierbij erg belangrijk. Joannusmolen biedt een serie volwaardige, smaakvolle Bioburger mixen en een Fallafel mix die passen in een vegetarisch menu. En wist je dat je deze mixen ongekoeld kan bewaren en heel gemakkelijk instant kan bereiden? Dat maakt Bioburger niet alleen handig voor in huis, maar ook voor op vakantie! Kook jij met Joannusmolen Bioburger [...]

  lees meer